Career Guide Logo
 
Socrates & Comenius Logo

Emotion
english  german  french  romanian  bulgarian  greek  lithuanian  estonian 
Начало » Методология

 »  Кариерно ориентиране
 »  Цели
 »  Методология
 »  За нас
 »  Дейности
 »  Calendar
 »  Бюлетин
 »  Report on Effective Career Guidance
 »  Изтеглете брошурата на проекта
Статистика:
(01.01.2007)
общо потребители: 
потребители днес: 
онлайн: 
1064498
425
13

Методология

Партньорите в мрежата CareerGUIDE for Schools работят в групи, които са в тясно сътрудничество помежду си. Работните групи включват експерти от различни научни области, които споделят общи интереси при проучването на специфичен аспект на кариерното ориентиране. Те насочват вниманието си върху различни тематични области и проблеми на кариерното ориентиране. Периодично се срещат, обменят и обсъждат идеите си с цел да обединят и използват натрупаните знания и изследвания, които да представят в обобщен и достъпен вид.

 

Тематичните области, към които е насочен изследователският интерес на трите работни групи, са следните:

 

(1) Разкриване и развитие на индивидуалните способности и умения (2) Ориентиране в пазара на труда (3) Развитие на професионални способности и умения
Know about yourself Know About the Job Market Develop Yourself For Your Career Path

 

Интернет и съвременните комуникационни технологии се използват от работните групи като средство за общуване и обмен на информация и идеи. Основното средство за функционирането на мрежата е уеб-порталът CareerGUIDE forSchools, който предлага информация за кариерното ориентиране от различни европейски страни. Платформата е разработена като средство за общуване, професионална подкрепа и директен достъп до информация. Тя предоставя възможност за актуален обмен на образователни материали в сферата на професионалното ориентиране.

 

Станете член | CMS | Контакт | карта на сайта
This project has been funded with support from the European Commission. This website reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.