Career Guide Logo
 
Socrates & Comenius Logo

Emotion
english  german  french  romanian  bulgarian  greek  lithuanian  estonian 
Pagina de casa » Metodologie

 »  Indrumare profesionala
 »  Obiective
 »  Metodologie
 »  Despre noi
 »  Activitati
 »  Calendar
 »  Newsletter
 »  Report on Effective Career Guidance
 »  Descarcare prospect
Statistici:
(la 01.01.2007)
total utilizatori: 
utilizatori azi: 
online acum: 
1064497
424
15

Metodologie

Parteneriatul proiectului CareerGUIDE pentru reteaua scolara este impartit in grupuri de lucru, existand o stranasa colaborare intre acestea.

Grupurile de lucru includ diferiti experti stiintifici, impartasind acelasi interes in cercetarea unor aspecte specifice in indrumarea profesionala. Munca acestora este focalizata pe diferite arii subtematice si in particular pe orientarea profesionala. Acestia se intalnesc si analizeaza periodic rezultatele obtinute in scopul de a combina si utilza cunostintele si cercetarile, furnizand cele mai bune metode si instrumente.


Consortiul este impartit in trei grupuri de lucru, fiecare grup fiind focalizat pe unul din cele trei subiecte:

 

(1) Afla despre tine (2) Afla despre piata muncii (3) Dezvolta propria cariera
Know about yourself Know About the Job Market Develop Yourself For Your Career Path

 

Internetul si tehnologia de comunicare moderna sunt utilizate de grupurile de lucru intr-un mod ce ajuta necesitatile de lucru si comunicare. Instrumentul principal la functiei retelei este Portalul Web scolar pentru Indrumarea profesionala care contine informatii privind orientarea profesionala pentru diferite tari Europene. Platforma a fost dezvoltata ca un instrument de comunicare integrat ce asigura accesul direct la comunicare, informatii si sprijin profesional.

 

Deveniti membru | CMS | Contact | Harta site
This project has been funded with support from the European Commission. This website reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.